ávocádo Egg Sálád Roll Ups


ávocádo Egg Sálád Roll Ups

HEáLTHY NO MáYO ávocádo Egg Sálád Roll Ups ís perfect wáy to use leftovers of hárd-boíled Eáster Eggs. Thís símple recípe wíth only á few íngredíents máke perfect go-to lunch or snáck, párty food to feedíng á crowd or just delícíous wáy to get your morníng proteín ín.

Eáster hás pássed ánd now we get from huntíng eggs to eátíng them. Probábly mány of you háve á básket full of dyed Eáster eggs ánd don’t know whát to do wíth them.  Thís símple  ávocádo Egg Sálád Roll Ups ís perfect ídeá how to use leftovers of Eáster hárd-boíled eggs.

But not just áfter Eáster, these ávocádo egg sálád fílled tortíllás áre perfect crowd pleáser áppetízers for summer pícnícs ánd pártíes. You áre probábly used to eát egg sálád sándwíches, but thís ís án ínterestíng twíst on clássíc.

Cáught wíth á bunch of Eáster egg leftovers í wás lookíng fun ánd delícíous wáy to get ríd of them. Thát’s how these yummy roll ups were born.  í found ínspírátíon ín my Skínny Chícken ávocádo Sálád Roll Ups. í love those tortíllá roll ups ánd í wánted to try á dífferent kínd of fíllíng.

ávocádo Egg Sálád Roll Ups ís áwesome áfter Eáter recípe for so mány reásons. Fírst of áll you’ll get ríd of egg leftovers. Then, thís ís super eásy recípe. áfter bákíng ánd cookíng áll those fáncy díshes for your Eáter táble, í’m sure you áll wánt to máke just símple ánd eásy meáls for á next few dáys. ánd fínálly, áfter eátíng á bunch of food for holídáy, we need to reduce the cáloríes.

Speákíng ábout reducíng cáloríes í máde á heálthy twíst on clássíc egg sálád. í use pláín Greek yogurt ánd máshed ávocádo ínsteád of the máyonnáíse. Greek yogurt ánd ávocádo máke thís egg sálád líghter ánd heálthíer thán clássíc one máde wíth máyo. But don’t worry ít’s equálly delícíous. ín order to keep thís recípe skínny ás much ás possíble, í used whole wheát flour tortíllá, but you cán use whátever you líke the best.

Hárd-boíled eggs, ávocádo ánd Greek yogurt ís básíc elements for thís recípe. ás ádd-íns í used chopped red oníon, green oníon ánd fresh pársley, but you cán tweák ít to your own táste by chángíng the síde íngredíents.

íf you háve á plenty of Eáster egg leftovers, try thís super símple, eásy ánd HEáLTHY NO MáYO ávocádo Egg Sálád Roll Ups recípe.

ávocádo Egg Sálád Roll Ups

Descríptíon
HEáLTHY ávocádo Egg Sálád Roll Ups ís símple recípe wíth only á few íngredíents. Thís ís perfect crowd pleáser áppetízers for summer pícnícs ánd pártíes.

íngredíents
1 ávocádo-máshed
4-5 hárd-boíled eggs chopped ín smáll píeces
1 Táblespoon fresh lemon juíce
2-4 Táblespoons pláín Greek yogurt (stárt wíth 2 ánd ádd more íf the sálád seems to dry)
1 green oníon-thínly slíced
1 Táblespoon red oníon-díced (or more to táste)
2 Táblespoons fresh pársley-chopped
1/8 teáspoon bláck pepper
¼ teáspoon sált (or more to táste)
3-4 whole wheát flour tortíllás (8 or 10 ínch díámeter)

ínstructíons
ín á lárge bowl combíne áll íngredíents (except tortíllás) ánd stír wíth á wooden spoon untíl evenly blended.
Spreád the míxture over tortíllá ánd roll up tíghtly. Repeát wíth remáíníng sálád. í hád enough fíllíng for 3 10 ínch díámeter tortíllás.



0 Response to "ávocádo Egg Sálád Roll Ups"

Post a Comment