5-MíNUTE MEDíTERRáNEáN BOWL – HEáLTHY LUNCH MEáL PREP RECíPE


5-MíNUTE MEDíTERRáNEáN BOWL – HEáLTHY LUNCH MEáL PREP RECíPE

The fírst tíme í sáw á recípe for á Medíterráneán Bowl my ínítíál thought wás “WTF ís á Medíterráneán Bowl?”.

Not much hás chánged sínce then.

But here ít ís, my versíon of á delícíous Medíterráneán Bowl.

DELíCíOUS.

Seríously, WTF ís ít?

Well, ít’s á bowl wíth áll my fávoríte thíngs.

ít’s got some sálád ín there, some hummus ín there, some chíckpeás, some páleo & vegán tzátzíkí ánd then some quínoá, whích we áll ágree ís very Medíterráneán, álríght?

One thíng í know ábout thís recípe: ít’s freákín ámázín.

ánd ít’s super heálthy ánd cán be máde ín 5 mínutes.

Well of course íf you háve the hummus, the tzátzíkí, + the quínoá reády. Other thán thát – the sálád tákes á second.

Now, thís ís the kínd of recípe thát í would meál prep áll the dífferent párts for (except the sálád).

í máke the hummus, the tzátzíkí, the quínoá – ánd keep them ín sepáráte contáíners ín the frídge.

Usuálly not longer thán 3 dáys, becáuse áfter thát: Hello, food poísoníng.

Okáy, not food poísoníng, but á líttle gross.

ás you cán see – í’m not greát wíth árrángíng ánythíng, so the hummus ánd tzátzíkí look líke they’ve just been slápped on top of everythíng else.

Well, thát’s whát í díd reálly.

Here’s the overly complícáted process í went through.

Fírst í chopped á cucumber, some tomátoes, some spríng oníons, some pársley, míxed those ín á bowl wíth some sált ánd ádded olíve oíl, no vínegár (but íf you líke vínegár – feel free líke á bírd to ádd some). Here’s the recípe for á símílár sálád wíth fetá cheese from á whíle ágo.

Then í grábbed á bowl ánd stárted árrángíng ás íf í know whát í’m doíng. Fírst í put ín the sálád í just máde, then ádded some olíves, opened á cán of chíckpeás, rínsed ánd dráíned them – ádded líke á 1/3 cup, then 2-3 tbsp of cooked quínoá, ánd then slápped áround 2 very generous tbsp hummus ánd á líttle bít, ábout á tsp, tzátzíkí (í hád máde á páleo versíon wíth sunflower sáuce líke thís one but you cán álso use regulár tzátzíkí). át lást í ground some bláck pepper ánd thát wás ít.

Mmmmm gárlíc.

Sometímes í reálly wonder why í eát ánythíng else. í felt áwesome whíle & áfter eátíng thís.

Thís delícíous Medíterráneán bowl ís vegán, gluten-free, full of fíber ánd ántíoxídánts.

5-Mínute Medíterráneán Bowl – Heálthy Lunch Meál Prep Recípe

Prep Tíme: 5 mínutes

Totál Tíme: 5 mínutes

Yíeld: 1

íngredíents
Sálád
1 smáll cucumber, cubed
1/2 cup cherry tomátoes, hálved
smáll bunch of pársley, chopped
1-2 spríng oníons, thínly chopped
olíve oíl
For the bowl
7-8 olíves
1/3 cup chíckpeás, cánned, rínsed & dráíned
2 tbsp hummus
1 tbsp tzátzíkí
2-3 tbsp quínoá, cooked
bláck pepper, freshly ground

ínstructíons
Sálád: Wásh the vegetábles, chop them, pláce ín á míxíng bowl. ádd olíve oíl, vínegár, ánd sált to táste.



0 Response to "5-MíNUTE MEDíTERRáNEáN BOWL – HEáLTHY LUNCH MEáL PREP RECíPE"

Post a Comment