CREáMY VEGáN POLENTá WíTH MUSHROOMS áND BEáNS
Thís Creámy Vegán Polentá wíth Mushrooms ánd Beáns ís án eásy 30-mínute dínner pácked wíth whole gráíns, plánt proteín, ánd vegetábles. Leftovers máke greát lunches! ín pártnershíp wíth Pompeíán! #TrendíngínTheKítchen ❤
Do you sáy polentá or gríts? áre they the sáme thíng? These áre the questíons thát keep me up át níght.
Okáy, thát míght be á bít of án exággerátíon. But í truly don’t know íf ít’s correct to cáll thís dísh polentá sínce í grew up eátíng GRíTS. Not polentá. í sweár í dídn’t heár thát word untíl college.
We usuálly hád gríts for breákfást wíth butter, cheese, sált, ánd pepper (whích you could totálly vegán-íze wíth vegán butter ánd cheese!). í never hád shrímp ánd gríts, whích ís á trádítíonál Southern dísh. But í guárántee you thát we do not cáll ít shrímp ánd polentá.
í hope thís gríts/polentá questíon ís not polárízíng. í álso hope í’m somewhát correct ín cállíng thís creámy vegán polentá ánd not creámy vegán gríts.
Eíther wáy, thís ís one delícíous dísh you need to ádd to your dínner rotátíon!
ít’s done ín 30 mínutes ánd hás á good bálánce of cárbs, proteín, ánd fát. Thát’s á requírement for every meál í máke! Hávíng á míx of áll three keeps you sátísfíed ánd feelíng 💯💯💯.
í’m reálly excíted to sháre wíth you thát í’m pártneríng wíth Pompeíán ágáín ín 2018 for theír #TrendíngínTheKítchen cámpáígn! They máke hígh-quálíty oíls ánd vínegárs (some orgáníc) thát áre áffordáble ánd áccessíble át most grocery stores.
í wás honored to work wíth Pompeíán lást yeár ánd beyond excíted when they ásked me to creáte some more recípes thís yeár! Here áre some recípes we colláboráted on lást yeár:
Grílled Vegetáble Portobello Mushroom Tácos
Turmeríc Báked Fáláfel
Clássíc Cájun Vegán Jámbáláyá
Sweet Potáto Shepherd’s Píe
Stáy tuned for more recípes usíng Pompeíán! ány requests??
Thís month Pompeíán ásked me to feáture mushrooms ín á heárty meál, ánd í thínk thís creámy vegán polentá wíth mushrooms ánd beáns fíts the bíll! ít’s wárm ánd comfortíng, but álso full of fíber ánd vegetábles. The mushrooms ádd á “meátíness” to the dísh thát máke ít even more fíllíng!
í used Pompeíán Robust Extrá Vírgín Olíve Oíl ín the polentá to ádd rích flávor ánd creámíness ánd Pompeíán Orgáníc Bálsámíc Vínegár ín the sáutéed vegetábles. The vínegár cárámelízes ás you cook ít wíth the mushrooms!
Do you sáy gríts or polentá? í desperátely need to know, so let me know ín the comments. Once you’ve done thát, run to the grocery store so you cán máke thís creámy vegán polentá áSáP!
CREáMY VEGáN POLENTá WíTH MUSHROOMS áND BEáNS
Thís Creámy Vegán Polentá wíth Mushrooms ánd Beáns ís án eásy 30-mínute dínner pácked wíth whole gráíns, plánt proteín, ánd vegetábles. Leftovers máke greát lunches!
áuthor: Emílíe
Prep Tíme: 5 míns
Cook Tíme: 25 míns
Totál Tíme: 30 míns
Yíeld: 4
Cátegory: Máín Meáls
íNGREDíENTS
1 cup yellow corn gríts or cornmeál
½ cup unsweetened non-dáíry mílk
¼ cup nutrítíonál yeást
1 táblespoon Pompeíán Robust Extrá Vírgín Olíve Oíl
¼ teáspoon ground turmeríc
Sált ánd pepper, to táste
8 ounces whíte mushrooms, thínly slíced
2 Romá tomátoes, fínely chopped (ábout 1 cup)
3 táblespoons Pompeíán Orgáníc Bálsámíc Vínegár
½ teáspoon gárlíc powder
½ teáspoon oníon powder
2 cups whíte beáns, dráíned ánd rínsed
2 cups báby spínách, chopped
Pumpkín seeds, for gárnísh
íNSTRUCTíONS
ín á medíum sáucepán, ádd gríts ánd 3 cups wáter. Bríng to á boíl, then reduce heát to símmer. Cook for 5 mínutes, stírríng often. álternátívely, cook áccordíng to páckáge dírectíons.
To the gríts, ádd non-dáíry mílk, nutrítíonál yeást, Pompeíán Robust Extrá Vírgín Olíve Oíl, ánd turmeríc. Stír; seáson wíth sált ánd pepper to táste.
Wárm á greásed medíum skíllet over medíum heát. Once hot, ádd mushrooms ánd tomátoes. Cook for 8-10 mínutes, untíl mushrooms áre tender ánd slíghtly browned. ádd Pompeíán Orgáníc Bálsámíc Vínegár, gárlíc powder, ánd oníon powder. Cook for 3-5 more mínutes, untíl vínegár hás thíckened.
0 Response to "CREáMY VEGáN POLENTá WíTH MUSHROOMS áND BEáNS"
Post a Comment