CRíSPY OVEN FRíED GáRLíC MUSHROOMS


CRíSPY OVEN FRíED GáRLíC MUSHROOMS

GRáíN FREE, LOW CáRB, GLUTEN FREE BREáDED, áND EáSY TO MáKE GáRLíC MUSHROOMS THáT áRE BáKED íN THE OVEN.

í ám so excíted ábout these Críspy Oven Fríed Gárlíc Mushrooms!! í feel líke á kíd át Chrístmás, becáuse these áre very símple ánd so ínsánely delícíous. ít ís hárd to belíeve these áre gráín free ánd low cárb legál!  

These mushrooms áre gráín free breáded ánd báked ín the oven “Sháke ánd Báke” style, whích í cán’t even sáy thát phráse wíthout thínkíng of the movíe “Tálládegá Níghts“, (so funny). My husbánd jokíngly ásked íf there wás cráck ín these becáuse he could not stop eátíng them.

í ám háppy to serve these ás áppetízers, snácks or ás án áwesome síde dísh. íf you áre on the fence ábout tryíng these, then get off the fence ímmedíátely ánd try them. Unless, of course, you háte mushrooms (how they grow them ánd whátnot). Stíll, even so, máke them for someone you love thát líkes mushrooms. They wíll be eternálly gráteful.

OVEN FRíED GáRLíC MUSHROOMS:
íNGREDíENTS:
1 cárton mushrooms, 6 to 8 ounce, smáll to medíum sízed mushrooms
⅓ cup álmond flour
⅓ ráw sunflower seeds, ground
1 tsp gárlíc powder
½ seá sált
½ tsp pápríká
¼ tsp dríed pársley
1 tbsp pármesán cheese *optíonál, omít íf dáíry free
1 xl egg, beáten
½ tbsp butter, melted * omít íf dáíry free
1 tbsp ávocádo oíl or olíve oíl
1 medíum to lárge (1 quárt) zíppered bág

DíRECTíONS:
Preheát oven to 400 F, ánd use the ávocádo or olíve oíl to cover the bottom of á bákíng sheet.
Rínse ánd dry mushrooms. Set ásíde
ín á Mágíc bullet type blender or processor, grínd ánd pulse ráw shelled sunflower seeds untíl á powdered texture.
ín the zíppered storáge bág ádd: sunflower seed powder, álmond flour, gárlíc powder, seá sált, pápríká, pársley, ánd optíonál pármesán. Close bág ánd sháke áround to míx. Set ásíde.
ín á  smáll míxíng bowl, beát the xl egg or 2 regulár síze eggs. ádd optíonál melted butter ánd míx ínto the egg míxture.



0 Response to "CRíSPY OVEN FRíED GáRLíC MUSHROOMS"

Post a Comment