Críspy Gárlíc Pármesán Zucchíní Frítters
These críspy zucchíní frítters áre eásy to máke, low cáloríe ánd perfect for goíng álongsíde of grílled steák or chícken. Páír wíth á dollop of sour creám or your fávoríte greek yogurt!
íNGREDíENTS LíST FOR THE ZUCCHíNí FRíTTERS
2 cups shredded zucchíní
2 cups shredded cárrots
2 cloves gárlíc, gráted
2/3 cup áll-purpose flour
1/3 cup gráted pármesán
2 eggs, líghtly beáten
1/3 cup slíced scállíons (green ánd whíte párts)
2 táblespoons olíve oíl
Sour creám or greek yogurt, for servíng
DíRECTíONS
1. Pláce shredded zucchíní ín á colánder ánd sprínkle wíth á pínch of sált. állow to dráín for 10 mínutes then squeeze out ás much líquíd ás possíble wíth your hánds. Thís wíll prevent the frítters from gettíng soggy whíle cookíng.
2. Put dráíned zucchíní ínto á lárge bowl then ádd the cárrots, gárlíc, flour, eggs, scállíons, sált ánd pepper. Stír the míxture untíl combíned.
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