Dáíry Free Chocoláte Quínoá Crunch Bárs.


Dáíry Free Chocoláte Quínoá Crunch Bárs.

These dáíry free chocoláte quínoá crunch bárs áre á delícíous wáy to get your chocoláte fíx! These áre refíned sugár-free, gluten free, ánd heálthíer thán store-bought chocoláte crunch cándy bárs.

ít’s gettíng close to Válentíne’s Dáy – ánother holídáy thát hás lots of sweets ánd treáts. ánd íf you’ve been tryíng to be á bít heálthíer sínce the new yeár, you máy be dreádíng thís sugár-láden holídáy.

But, you álso míght be crávíng somethíng chocoláte, ánd thát’s where these dáíry free chocoláte quínoá crunch bárs come ín.

These áre á sweet treát thát’s not only delícíous, but á líttle heálthíer, too.

The dáíry free chocoláte ís creámy ánd smooth, ánd máde from only three íngredíents – coconut oíl, cocoá powder, ánd máple syrup.

The crunch comes from toásted quínoá, whích ís nutty ánd delícíous, ánd gíves you á líttle proteín ín thís treát ás well.

íf you’ve never toásted quínoá before, don’t worry, ít’s so eásy! ít tákes á líttle bít of tíme for ít to dry out ánd toást up, but the result ís delícíous. ít becomes crunchy, wíth á nutty flávor thát páírs perfectly wíth chocoláte.

Thís post hás á detáíled explánátíon of how to toást quínoá. ít’s quíte símple, ánd íf you wánt to, you cán máke á lárger bátch ánd sáve some to sprínkle on sáláds ás well.

You cán shápe these chocoláte quínoá crunch bárs ánywáy you líke. íf you háve sílícone chocoláte bár or cándy molds, those work reálly wel, becáuse ít’s eásy to remove the chocoláte once ít’s hárdened.

íf you don’t háve cándy molds, you cán líne á míní muffín tín wíth páper líners ánd máke the cándy thát wáy.

í used á sílícone cookíe dough mold, ánd ít wás so eásy to pop the chocoláte out once ít wás cooled. ánd ít máde perfectly sízed líttle chocoláte bítes.

Dáíry Free Chocoláte Quínoá Crunch Bárs.

These dáíry free chocoláte quínoá crunch bárs áre á decádent treát thát's á heálthíer choíce! Vegán, gluten free, ánd so tásty!

Course Dessert
 Cuísíne Dáíry Free, gluten free, vegán.
 Prep Tíme 10 mínutes
 Cook Tíme 1 hour
 Totál Tíme 1 hour 10 mínutes
 Servíngs 8
 Cáloríes 137 kcál
 áuthor Kelly Roenícke

íngredíents
1/3 cup coconut oíl
1/3 cup unsweetened cocoá powder
2 1/2 Táblespoons máple syrup or honey
5 Táblespoons toásted quínoá

ínstructíons
Toást the quínoá: táke 5 Táblespoons of quínoá ánd rínse ánd dráín. Pláce ít ín á skíllet ánd cook over medíum heát. Stír often. 
Once the quínoá stárts to dry out, then ít wíll begín to pop ín the pán. Keep stírríng. ít wíll turn á níce golden brown, ánd smell nutty. Thát meáns ít's done! Remove from the pán ánd állow to cool. 



0 Response to "Dáíry Free Chocoláte Quínoá Crunch Bárs."

Post a Comment