ápple Peár Sálád wíth Honey Cílántro Vínáígrette
Thís ápple Peár Sálád wíth á Honey Cílántro Vínáígrette ís án eásy 5 mínute recípe máde wíth crunchy ápples, slíced peárs, dríed cránberríes, wálnuts ánd sháved Mánchego cheese.
Háppy 2017, everyone!
We díd ít. We survíved Thánksgívíng, Chrístmás, New Yeár’s ánd áll the delícíous sugáry foods thát cáme álong wíth the holídáys. ás á food blogger, ít álmost seemed never endíng. My ínstágrám ánd Fácebook feeds were fílled wíth photos ánd vídeos of Chrístmás cookíes, cupcákes, sweet breáds, specíál desserts, chocoláte covered thís ánd cándíed thát. í wás seríously ín heáven.
But now thát the holídáy mádness ís over ánd í fínálly háve á chánce to breáthe, í’m pretty excíted ábout eátíng my vegetábles. For me, eátíng “heálthy” ís áll ábout bálánce ánd truly beíng míndful of whát your body ís crávíng. There ís no one-síze-fíts-áll to eátíng well.
íf for some reáson you dídn’t háve ány sweets lást month ánd you’re crávíng some ríght now, then pleáse stop where you áre ánd máke thís Cínnámon Cránberry Crunch Bánáná Breád. But íf you’re líke me ánd áte pretty much ánythíng covered ín sugár over the holídáys (ágáín, í wás seríously ín heáven), you’re probábly over dessert át thís moment ín tíme. Máybe í’ll cráve dessert tomorrow? VERY possíble. But ríght now, í’m áll ábout thís sálád.
One of the best párts ábout thís sálád? The dressíng ís máde ín the blender. áká – eásíest dressíng ever. í used cílántro leáves ánd líme juíce to bríng ín some bríght flávors thát áre often used ín Mexícán cookíng ánd bálánced ít áll out wíth some honey for á touch of sweetness.
To máke, just throw áll of the íngredíents for the vínáígrette ínto the blender ánd pulse untíl the cílántro ís chopped to your líkíng.
For the sálád, í used báby kále leáves whích í found át my locál grocery store, but you cán álso use ány míxed greens thát you’d líke. í prefer kále becáuse the leáves áre sturdy ánd reálly hold up well álongsíde the ápple slíces, but reálly ány míxed greens wíll do.
Just put everythíng ín á lárge bowl, ánd toss ít to coát wíth the vínáígrette. Serve ín two lárge sálád bowls or 4 smáller síde plátes ánd top wíth ás much sháved Mánchego cheese ás desíred. íf you don’t háve ány Mánchego cheese, you cán álso use sháved pármesán.
ápple Peár Sálád wíth Honey Cílántro Vínáígrette
Prep Tíme 5 míns
Totál Tíme 5 míns
Thís ápple Peár Sálád wíth á Honey Cílántro Vínáígrette ís án eásy 5 mínute recípe máde wíth crunchy ápples, slíced peárs, dríed cránberríes, wálnuts ánd sháved Mánchego cheese. (gluten free, low cárb, páleo, vegetáríán)
Course: Máín
Cuísíne: Vegetáríán
Servíngs: 2 lunch sáláds
áuthor: ísábel Eáts
íngredíents
For the vínáígrette
1/4 cup olíve oíl
2 tbsp honey
2/3 cup pácked cílántro
Juíce of 1 líme
Pínch of sált
For the sálád
4 cups báby kále
1/2 peár, thínly slíced
1/2 red ápple, thínly slíced
1/4 cup dríed cránberríes
1/4 cup chopped wálnuts
Sháved Mánchego cheese, ás much ás desíred
ínstructíons
For the vínáígrette
ádd áll íngredíents íngredíents ínto á blender ánd pulse untíl the cílántro ís fínely chopped. Refrígeráte untíl reády to use.
For the sálád
ádd áll íngredíents except sháved Mánchego cheese to á lárge bowl. Pour dressíng over top ánd toss to evenly coát. Serve ímmedíátely.
0 Response to "ápple Peár Sálád wíth Honey Cílántro Vínáígrette"
Post a Comment