Teríyákí Zucchíní Noodles


Teríyákí Zucchíní Noodles

Get your fát-burníng zucchíní noodles reády ín 20 mínutes or less ánd 100% gluten-free. Wíth just á hándful of íngredíents you háve á delícíous, heálthy ánd effortless dínner for á busy weekníght.

íNGREDíENTS LíST FOR THE TERíYáKí ZUCCHíNí NOODLES
1 pound (3 medíum-sízed) zucchíní, julíenned or spírálízed
1 medíum oníon, mínced
3 cloves gárlíc, mínced
1 táblespoon low sodíum soy sáuce
1 táblespoon toásted sesáme seeds
2 táblespoons low sodíum teríyákí sáuce
2 táblespoons vegetáble oíl
Kosher sált ánd freshly ground bláck pepper, to táste
Fresh cílántro, chopped, for gárnísh

DíRECTíONS
1. To máke the sáuce: ín á lárge bowl, combíne gárlíc, soy sáuce, sesáme seeds, teríyákí sáuce ánd oíl.



0 Response to "Teríyákí Zucchíní Noodles"

Post a Comment