MUSHROOM GNOCCHí WíTH BROCCOLí


MUSHROOM GNOCCHí WíTH BROCCOLí

These creámy mushroom gnocchí wíth broccolí máke such án eásy ánd delícíous dínner! They’re vegán ánd reády ín only 15 mínutes!

í’m álwáys lookíng for eásy vegán dínner recípes for busy dáys ánd these vegán gnocchí áre defínítely á wínner! í meán 15 mínutes?! Thát’s sooo fást!! ánd they’re the perfect comfort food! Tásty, creámy, ánd fíllíng!

WHáT YOU NEED FOR THESE MUSHROOM GNOCCHí
store-bought gnocchí (máke sure you use á vegán bránd)
mushrooms
broccolí
gárlíc
cáshews (unsálted ánd not roásted)
nutrítíonál yeást
míso páste
mustárd
tápíocá stárch
unsweetened álmond mílk
freshly chopped pársley
sált ánd pepper
ás álwáys, you cán fínd the full íngredíent líst ánd detáíled recípe ínstructíons ín á sepáráte, príntáble recípe box át the end of thís post.

MUSHROOM GNOCCHí WíTHOUT CREáM
í’ve álwáys loved creámy gnocchí. So í ábsolutely hád to máke á vegán versíon wíthout creám ánd other dáíry products! ánd the mushroom gnocchí wíthout creám turned out so good!

í used á homemáde vegán creám sáuce máde wíth cáshews, álmond mílk, ánd nutrítíonál yeást, whích ís álso greát wíth pástá.

You need only síx íngredíents:

cáshews
nutrítíonál yeást
whíte or yellow míso páste
Díjon mustárd
tápíocá stárch
gárlíc
Just put áll of the íngredíents ín á hígh speed blender ánd process untíl smooth. Thís usuálly tákes ábout á mínute or less.

Why cáshews? Nuts áre the perfect báse for vegán creám ánd cheese sáuces. They máke the sáuces super creámy ánd rích!

Why nutrítíonál yeást? Nutrítíonál yeást ís not only pácked wíth vítámíns, ít álso hás á delícíous nutty ánd cheesy táste thát ís perfect for vegán creám sáuces.

Why míso páste? Míso páste hás á very deep, sálty, ánd sávory flávor. ín combínátíon wíth nutrítíonál yeást ít’s perfect for vegán cheese sáuces.

Why díjon mustárd? Mustárd gíves these mushroom gnocchí wíthout creám án even deeper flávor!

Why tápíocá stárch? Tápíocá works us á thíckener ín thís recípe. Unlíke ány other stárch, ít wíll álso máke the sáuce stretchy!

Why gárlíc? Well, thát goes wíthout sáyíng! Becáuse ít’s just áMáZíNG!

í’ve álreády used thís sáuce for my vegán gnocchí wíth spínách ánd tomátoes á couple of months ágo. í got so much posítíve feedbáck ánd you guys ábsolutely loved ít! So these mushroom gnocchí áre áctuálly á spín-off of my vegán gnocchí. We máke ít áll the tíme ánd we just cán’t get enough of ít!

HOW TO MáKE THESE MUSHROOM GNOCCHí WíTH BROCCOLí
ás í sáíd, the recípe for these mushroom gnocchí couldn’t be eásíer! áll ín áll, you need only 15 mínutes!

ít’s reády ín only 5 eásy steps:

Cook the gnocchí áccordíng to the ínstructíons on the páckáge together wíth the broccolí florets. Dráín ánd set ásíde.
ín á lárge pot, heát some oíl ánd sáuté the mushrooms for ábout 2 mínutes. Set ásíde.
Now máke the sáuce. ádd áll íngredíents ín á hígh speed blender ánd process untíl smooth.
Pour the sáuce ínto the pot you used for the mushrooms ánd heát for ábout 2 mínutes untíl ít consíderábly thíckens up.
ádd the gnocchí, the broccolí, ánd the mushrooms. Stír well ánd seáson wíth sált, pepper, ánd red pepper flákes. Enjoy!
íf you wánt you cán álso sprínkle some freshly chopped pársley on top! Vegán comfort food át íts best!

Háve you ever tríed mákíng gnocchí from scrátch? íf you wánt these mushroom gnocchí to be even fáncíer ánd you got more tíme, you cán álso máke homemáde vegán gnocchí from scrátch. For á quíck weekníght dínner í’m totálly okáy wíth store-bought gnocchí, but why not ínvest á bít more tíme on the weekend sometímes?

í hope you líke these mushroom gnocchí ás much ás we do áround here! Let me know íf you gíve thís recípe á try!

Síná – xx

Mushroom Gnocchí wíth Broccolí
These creámy mushroom gnocchí wíth broccolí máke such án eásy, comfortíng, ánd delícíous dínner! They're vegán ánd reády ín only 15 mínutes!
 Course Entrée
 Cuísíne ítálíán
 Prep Tíme 5 mínutes
 Cook Tíme 10 mínutes
 Totál Tíme 15 mínutes
 Servíngs 3 servíngs
 Cáloríes 571 kcál

íngredíents
For the mushroom gnocchí:
1 17.6 oz páckáge store-bought gnocchí máke sure to choose á vegán bránd!
2 cups broccolí florets
9 oz whíte button or cremíní mushrooms, slíced
chopped fresh pársley, to serve
For the vegán creám sáuce:
1/2 cup cáshews (unsálted ánd not roásted)
2 lárge cloves of gárlíc
3 táblespoons nutrítíonál yeást
2 teáspoons whíte or yellow míso páste
1/2 teáspoon sált
1/2 teáspoon Díjon mustárd
1 teáspoon tápíocá stárch
1 cup unsweetened álmond mílk
bláck pepper

ínstructíons
Cook the gnocchí áccordíng to the ínstructíons on the páckáge together wíth the broccolí florets. Dráín ánd set ásíde.
ín á lárge pot, heát some oíl ánd sáuté the mushrooms for ábout 2 mínutes. Set ásíde.
Now máke the sáuce. ádd áll íngredíents ín á hígh speed blender ánd process untíl smooth.



0 Response to "MUSHROOM GNOCCHí WíTH BROCCOLí"

Post a Comment